Берковица и Монтана - 102.7FM
ПРОГРАМА
слушай радио berkk-m онлайн
berkk-m PLAY
  • Berkk-m радио 102.7FM
  • Поздрави по радио БЕРКК-М
  • www.iskamdaqm.bg - Заведенията в България на едно място!
  • Берковица
  • Монтана
finestre.bg - всичко свързано с дограмата
Настроение с Лили
Златните ретро хитове
Настроение с Лили
петък 17:00 - 19:00ч.
неделя 16:00 - 18:00ч.

„Настроение с Лили” е музикалното предаване на Лили Друмева, което представя златните ретро хитове. В рамките на 120 минути, водещата избира песни от 30-те, 40-те, 50-те, 60-те, 70-те, 80-те и 90-те години, които носят хубаво настроение. Събрани са в различни рубрики като „Хайде на път”, „Семейните групи”, „Любовните песни”, „Кинохит”, „Три от три” , „Малко поезия”, „Малко история”, „Преди и сега” и др.  
„Настроение с Лили” има дълги традиции. Стартира още през 2003 г. по Ретро Радио, а през 2007 г. се премести в Българското национално радио, където продължава и днес. Името е заимствано от великата мелодия на Глен Милър - „В настроението” (“In The Mood”). Музиката е с високо качество, избрана от богатата фонотека на водещата и от каталога на световни музикални организации. Поднесените факти се базират на реномирани класации, справочници и списания („Billboard”).  
Освен хубави емоции, Лили Друмева поднася и интересна информация за създателите на песните и техните изпълнители, както и исторически факти за епохата. „Настроение с Лили” дава възможност на слушателите да чуят любимите си хитове, да научат любопитни неща за тях, да се върнат назад във времето и да си спомнят хубави моменти от живота. Предаването е предназначено за широка аудитория – хора от различни възрасти, които обичат да слушат качествена музика.   Лили Друмева е певица, автор на песни, създател и фронт-музикант на най-успешната българска кънтри и блуграс група „Lilly of the West”. Тя е продуцент и издател на десет студийни албума, организатор на европейски турнета, концерти и фестивали. „Lilly of the West” имат престижни награди от конкурси в Холандия, Франция и САЩ. От 20 години насам Лили Друмева е пионер и двигател в развитието на кънтри и блуграс музиката на Балканите. Тя е член на борда на Европейската и Световна Кънтри и Блуграс Асоциация, където представя Източна Европа. Лили Друмева е и музикален журналист с повече от десет години опит в БиБиCи, Ретро Радио, Радио София, Хоризонт, ББT, Радио Бинар. Специализирала е кънтри и блуграс музика в САЩ по програма “Фулбрайт”. Тя е и автор на книга „Настроение с Лили – музика в 50 теми”, която представя жанровете: кънтри, блуграс, блус, суинг, рок енд рол и др.  
За контакт: lilidrumeva@gmail.com

ОБЯВИ
Прозорци и врати на народни цени. ФИРМА "ФИНЕСТРЕ" Телефон за контакти: 0877306969
Обяви от радио Berkk-m
Строителна борса “Полихрон”
Обяви от радио Berkk-m
Фирмата е създадена през 2000г. с предмет на дейност търговия на едро и дребно със строителни материали. Тя поддържа на склад асортиментно от над 4000 артикула. Фирмата работи с водещи европейски и световни фирми – лидери в областта на строителството.      “Полихрон” ЕООД е фирмата, отворена към съвременните алтернативни строителни материали и настоящ партньор на редица строителни фирми в града и региона.   Осигурен транспорт за закупените материали, включващ доставка до адрес и разтоварване с автокранове.
Адрес: гр. Монтана, ул. “Диана” 19 – околовръстен път след бензиностанция SHELL.
Работно време: делнични дни от 8:00ч до 17:30ч, Събота от 8:00ч до 15:00ч

 Телефони за контакт: 096 300660
   Факс: 096 301560

Имейл: polihron_montana@abv.bg
В ефир
ON AIR
1