Берковица и Монтана - 102.7FM
ПРОГРАМА
слушай радио berkk-m онлайн
berkk-m PLAY
  • Berkk-m радио 102.7FM
  • Поздрави по радио БЕРКК-М
  • www.iskamdaqm.bg - Заведенията в България на едно място!
  • Берковица
  • Монтана
finestre.bg - всичко свързано с дограмата
Новини News
Арестуваха 7 души заради стрелбата срещу Митьо Очите!

09 Юни 2016, 09:52 | Видяно: 980 | Категория: Криминално

 Към момента са задържани 7 лица за инцидента в Слънчев бряг. Това каза главният секретар на МВР гл. комисар Георги Костов в ефира на БНР във връзка с престрелката в Слънчев бряг, при която беше ранен Димитър Желязков, а негов охранител загина. „Броят на задържаните ще бъде една динамична цифра през целия ден. Вече са установени близо 30 лица, които имат различно участие”, уточни Костов.По думите му, при престрелка са пострадали лица, които са били в района на заведението, като всички са от обкръжението на Димитър Желязков. „Двама са леко пострадали, един от приближението на Димитър Желязков е убит, самият Желязков е настанен в болницата в Бургас и състоянието му за момента се определя като стабилно, но критично за следващите 24 часа.

„Няма данни за пострадали туристи, случайно преминаващи в района на Слънчев бряг”, уточни Георги Костов. „Колегите от ОДМВР – Бургас след получаване на сигнала изключително бързо са наситили района с полицейски сили в следствие, на което са задържани двама въоръжени млади мъже. Единият, от които е от групата на Желязков, а другият е от групата на собственика на заведението, който е вероятният извършител на убийството”, припомни Костов. Той увери, че към момента в Слънчев бряг има достатъчно полицейски сили, които внасят необходимото чувство за сигурност у туристи и посетители в района. 

Коментари:
В ефир
ON AIR
ОБЯВИ
Прозорци и врати на народни цени. ФИРМА "ФИНЕСТРЕ" Телефон за контакти: 0877306969
Обяви от радио Berkk-m
Строителна борса “Полихрон”
Обяви от радио Berkk-m
Фирмата е създадена през 2000г. с предмет на дейност търговия на едро и дребно със строителни материали. Тя поддържа на склад асортиментно от над 4000 артикула. Фирмата работи с водещи европейски и световни фирми – лидери в областта на строителството.      “Полихрон” ЕООД е фирмата, отворена към съвременните алтернативни строителни материали и настоящ партньор на редица строителни фирми в града и региона.   Осигурен транспорт за закупените материали, включващ доставка до адрес и разтоварване с автокранове.
Адрес: гр. Монтана, ул. “Диана” 19 – околовръстен път след бензиностанция SHELL.
Работно време: делнични дни от 8:00ч до 17:30ч, Събота от 8:00ч до 15:00ч

 Телефони за контакт: 096 300660
   Факс: 096 301560

Имейл: polihron_montana@abv.bg
1