Берковица и Монтана - 102.7FM
ПРОГРАМА
слушай радио berkk-m онлайн
berkk-m PLAY
  • Berkk-m радио 102.7FM
  • Поздрави по радио БЕРКК-М
  • www.iskamdaqm.bg - Заведенията в България на едно място!
  • Берковица
  • Монтана
finestre.bg - всичко свързано с дограмата
Новини News
Счупиха двете ръце на шофьор след лека катастрофа в София

02 Юни 2016, 12:50 | Видяно: 898 | Категория: Криминално

 Шофьор е пребил друг и му е счупил двете ръце след лека катастрофа на 30 май в столичния кв. "Витоша". Биячът е задържан и са му повдигнати обвинения. Пътният инцидент и последвалият жесток побой са станали около 13 часа на ул. "Георги Райчев", съобщиха от пресцентъра на прокуратурата.

Единият от водачите - Кристиан З. е нападнал другия водач, като го е удрял с юмруци по лицето и го е ритал по тялото. Вследствие на побоя, пострадалият мъж е с двустранно счупване на лъчевата кост на двете ръце.

Биячът е задържан и вчера Софийската районна прокуратура му е повдигнала обвинение за нанасяне на средна телесна повреда по хулигански подбуди. Деянието е осъществено на публично място, при демонстрация на безнаказаност и пренебрежение на личната неприкосновеност и установените правила, закрилящи добрите нрави в обществото и достойнството на отделната личност, допълват от държавното обвинение.

Предвиденото в закона наказание е "лишаване от свобода" от 2 до 10 години. 

Кристиан З. е задържан за 72 часа, като утре - 3 юни ще бъде конвоиран в сградата на Софийския районен съд за разглеждане на искане за неговото по-нататъшно задържане под стража.

На 15 март след катастрофа на столичния бул. "Черни връх", 35-годишният Симеон Христов, нападна и преби Георги Милев, който предизвика инцидента. Водачът на другата ударена кола Никола Маринов също е с повдигнато обвинение, но за хулиганство. 
Две седмици по-късно Софийският градски съд остави на свобода Симеон Христов, но с двойно по-голяма парична гаранция - 4000 лева. 

Коментари:
В ефир
ON AIR
ОБЯВИ
Прозорци и врати на народни цени. ФИРМА "ФИНЕСТРЕ" Телефон за контакти: 0877306969
Обяви от радио Berkk-m
Строителна борса “Полихрон”
Обяви от радио Berkk-m
Фирмата е създадена през 2000г. с предмет на дейност търговия на едро и дребно със строителни материали. Тя поддържа на склад асортиментно от над 4000 артикула. Фирмата работи с водещи европейски и световни фирми – лидери в областта на строителството.      “Полихрон” ЕООД е фирмата, отворена към съвременните алтернативни строителни материали и настоящ партньор на редица строителни фирми в града и региона.   Осигурен транспорт за закупените материали, включващ доставка до адрес и разтоварване с автокранове.
Адрес: гр. Монтана, ул. “Диана” 19 – околовръстен път след бензиностанция SHELL.
Работно време: делнични дни от 8:00ч до 17:30ч, Събота от 8:00ч до 15:00ч

 Телефони за контакт: 096 300660
   Факс: 096 301560

Имейл: polihron_montana@abv.bg
1