Берковица и Монтана - 102.7FM
ПРОГРАМА
слушай радио berkk-m онлайн
berkk-m PLAY
  • Berkk-m радио 102.7FM
  • Поздрави по радио БЕРКК-М
  • www.iskamdaqm.bg - Заведенията в България на едно място!
  • Берковица
  • Монтана
finestre.bg - всичко свързано с дограмата
Новини News
Изкуствен интелект ще анализира публикациите във Facebook

02 Юни 2016, 12:54 | Видяно: 857 | Категория: Любопитно

 Facebook разработва нова система за анализ на публикациите в социалната си мрежа. Компанията обяви, че изкуственият интелект се казва DeepText и ще разбира 20 различни езика.

DeepText ще може да разбира смисъла и контекста на публикациите с почти същата точност като човек. Това означава, че скоро Facebook ще може да разбира какво всеки потребител казва в своите публикации, коментари, реакции и друга дейност във и чрез профила си.

Компанията се аргументира, че чрез изкуствения интелект ще може автоматично да подбира по-интересни предложения за съответния потребител. DeepText ще прави и връзка между различните въпроси на потребителя и това кои негови приятели могат да му дадат отговор. Освен това ще предлага и услуги (т.е. реклами) според питанията на потребителя.

Facebook има и по-амбициозен план, когато DeepText се развие достатъчно. Тогава системата автоматично ще разпознава кога потребител или фирма пишат рекламна публикация и ще се намесва с предложения как текстът да привлича повече внимание и да е по-ефективен.

Сред другите цели на DeepText е постепенно да започне да анализира и открива публикации, които може да са измами или да са реч на омразата. Системата вече се тества в Messenger за някои типове услуги.


Коментари:
В ефир
ON AIR
ОБЯВИ
Прозорци и врати на народни цени. ФИРМА "ФИНЕСТРЕ" Телефон за контакти: 0877306969
Обяви от радио Berkk-m
Строителна борса “Полихрон”
Обяви от радио Berkk-m
Фирмата е създадена през 2000г. с предмет на дейност търговия на едро и дребно със строителни материали. Тя поддържа на склад асортиментно от над 4000 артикула. Фирмата работи с водещи европейски и световни фирми – лидери в областта на строителството.      “Полихрон” ЕООД е фирмата, отворена към съвременните алтернативни строителни материали и настоящ партньор на редица строителни фирми в града и региона.   Осигурен транспорт за закупените материали, включващ доставка до адрес и разтоварване с автокранове.
Адрес: гр. Монтана, ул. “Диана” 19 – околовръстен път след бензиностанция SHELL.
Работно време: делнични дни от 8:00ч до 17:30ч, Събота от 8:00ч до 15:00ч

 Телефони за контакт: 096 300660
   Факс: 096 301560

Имейл: polihron_montana@abv.bg
1