Берковица и Монтана - 102.7FM
ПРОГРАМА
слушай радио berkk-m онлайн
berkk-m PLAY
  • Berkk-m радио 102.7FM
  • Поздрави по радио БЕРКК-М
  • www.iskamdaqm.bg - Заведенията в България на едно място!
  • Берковица
  • Монтана
finestre.bg - всичко свързано с дограмата
Новини News
Facebook подготвя пълно криптиране на Messenger

01 Юни 2016, 14:45 | Видяно: 788 | Категория: Любопитно


Facebook подготвя пълно криптиране на данните на чат приложението Messenger.  Системата ще криптира данните от устройство до устройство. Така на практика нито Facebook, нито разузнавателните агенции ще могат да четат съобщенията на потребителите, посочва изданието, позовавайки се на свои източници в компанията.Причината, поради която социалната мрежа ще направи функцията достъпна по желание, е, че пълното криптиране ще пречи на системите й за машинно обучение и развитие на изкуствен интелект. Google вече направи същото и със своето ново чат приложение Allo.Активирането на криптирането ще попречи и на интелигентните асистенти да помагат на потребителите, защото няма да могат да анализират техните данни.
Засега Facebook не коментира темата.Много хора споделят мнението, че изкуственият интелект не трябва да има достъп до личната кореспонденция на потребителите."Всезнаещ изкуствен интелект няма работа да слуша разговорите ми или да чете различни дискусии по лични теми", коментира Кенет Уайт, директор на Open Crypto Audit Project - организация, която тества сигурността на програми за криптиране.  

Коментари:
В ефир
ON AIR
ОБЯВИ
Строителна борса “Полихрон”
Обяви от радио Berkk-m
Фирмата е създадена през 2000г. с предмет на дейност търговия на едро и дребно със строителни материали. Тя поддържа на склад асортиментно от над 4000 артикула. Фирмата работи с водещи европейски и световни фирми – лидери в областта на строителството.      “Полихрон” ЕООД е фирмата, отворена към съвременните алтернативни строителни материали и настоящ партньор на редица строителни фирми в града и региона.   Осигурен транспорт за закупените материали, включващ доставка до адрес и разтоварване с автокранове.
Адрес: гр. Монтана, ул. “Диана” 19 – околовръстен път след бензиностанция SHELL.
Работно време: делнични дни от 8:00ч до 17:30ч, Събота от 8:00ч до 15:00ч

 Телефони за контакт: 096 300660
   Факс: 096 301560

Имейл: polihron_montana@abv.bg
Прозорци и врати на народни цени. ФИРМА "ФИНЕСТРЕ" Телефон за контакти: 0877306969
Обяви от радио Berkk-m
1