Берковица и Монтана - 102.7FM
ПРОГРАМА
слушай радио berkk-m онлайн
berkk-m PLAY
  • Berkk-m радио 102.7FM
  • Поздрави по радио БЕРКК-М
  • www.iskamdaqm.bg - Заведенията в България на едно място!
  • Берковица
  • Монтана
finestre.bg - всичко свързано с дограмата
Новини News
Пореден слух закрива ТВ7 във вторник

30 Юли 2015, 16:25 | Видяно: 1085 | Категория: Медии

Нов слух за закриването на ТВ7 обикаля медийните среди. Според последната информация телевизията ще затвори врати идния вторник. 
Запонати твърдят, че трансформацията е станала неизбежна след като преди дни руският белгиец Пиер Луврие се отказа от сделката със злополучния банкер Цветан Василев за 1 евро.
Парите в медията рязко секнали, а ТВ7 продължават да виси с огромни дългове пред продуценти и държавни структури. Именно това е причината да се вземе решение натоварената с дългове медия да бъде закрита, а нискорейтинговата й посестрима NEWS7 да продължи да съществува, тъй като тя не е толкова обременена финансово. Двете телевизии са на едно място и ползват едни и същи студия и екипи.
"Нас през ден ни закриват", казаха работещи в ТВ7. През последните седмици из коридорите на медията непрекъснато обикаляли слухове от "много сигурни източници", че това ще се случи еди кога си. Според последния слух ТВ7 трябва да дръпне шалтера идния вторник.

Коментари:
В ефир
ON AIR
ОБЯВИ
Строителна борса “Полихрон”
Обяви от радио Berkk-m
Фирмата е създадена през 2000г. с предмет на дейност търговия на едро и дребно със строителни материали. Тя поддържа на склад асортиментно от над 4000 артикула. Фирмата работи с водещи европейски и световни фирми – лидери в областта на строителството.      “Полихрон” ЕООД е фирмата, отворена към съвременните алтернативни строителни материали и настоящ партньор на редица строителни фирми в града и региона.   Осигурен транспорт за закупените материали, включващ доставка до адрес и разтоварване с автокранове.
Адрес: гр. Монтана, ул. “Диана” 19 – околовръстен път след бензиностанция SHELL.
Работно време: делнични дни от 8:00ч до 17:30ч, Събота от 8:00ч до 15:00ч

 Телефони за контакт: 096 300660
   Факс: 096 301560

Имейл: polihron_montana@abv.bg
Прозорци и врати на народни цени. ФИРМА "ФИНЕСТРЕ" Телефон за контакти: 0877306969
Обяви от радио Berkk-m
1