Берковица и Монтана - 102.7FM
ПРОГРАМА
слушай радио berkk-m онлайн
berkk-m PLAY
  • Berkk-m радио 102.7FM
  • Поздрави по радио БЕРКК-М
  • www.iskamdaqm.bg - Заведенията в България на едно място!
  • Берковица
  • Монтана
finestre.bg - всичко свързано с дограмата
Новини News
Митрополит Антоний е предложил на министър Рашидов съдействие за културната програма за Българското председателство на ЕС

07 Юни 2016, 13:13 | Видяно: 328 | Категория: Общество


Западно- и Средноевропейският митрополит Антоний е предложил на министъра на културата Вежди Рашидов съдействие при подготовката на културната програма за Българското председателство на ЕС през 2018 г. Двамата са разговаряли днес в министерството, съобщава пресцентърът на ведомството.
На срещата е присъствал и отец Йоан, който служи в най-стария столичен храм - ротондата "Свети Георги".
Митрополит Антоний е благодарил на министър Рашидов за доброто сътрудничество, което получава от българските културни институти в Европа, които са към Министерството на културата.
Негово Високопреосвещенство е поздравил министър Рашидов за успешно реализирания проект "Антична Сердика" на столичното Ларго и за току-що открития музей в българския метох в Истанбул, както и за последователните усилия на министерството за опазването на културното ни наследство.


Коментари:
В ефир
ON AIR
ОБЯВИ
Строителна борса “Полихрон”
Обяви от радио Berkk-m
Фирмата е създадена през 2000г. с предмет на дейност търговия на едро и дребно със строителни материали. Тя поддържа на склад асортиментно от над 4000 артикула. Фирмата работи с водещи европейски и световни фирми – лидери в областта на строителството.      “Полихрон” ЕООД е фирмата, отворена към съвременните алтернативни строителни материали и настоящ партньор на редица строителни фирми в града и региона.   Осигурен транспорт за закупените материали, включващ доставка до адрес и разтоварване с автокранове.
Адрес: гр. Монтана, ул. “Диана” 19 – околовръстен път след бензиностанция SHELL.
Работно време: делнични дни от 8:00ч до 17:30ч, Събота от 8:00ч до 15:00ч

 Телефони за контакт: 096 300660
   Факс: 096 301560

Имейл: polihron_montana@abv.bg
Прозорци и врати на народни цени. ФИРМА "ФИНЕСТРЕ" Телефон за контакти: 0877306969
Обяви от радио Berkk-m
1