Берковица и Монтана - 102.7FM
ПРОГРАМА
слушай радио berkk-m онлайн
berkk-m PLAY
  • Berkk-m радио 102.7FM
  • Поздрави по радио БЕРКК-М
  • www.iskamdaqm.bg - Заведенията в България на едно място!
  • Берковица
  • Монтана
finestre.bg - всичко свързано с дограмата
Новини News
Бивш военен министър от БСП застана на страната на ГЕРБ

02 Юни 2016, 12:56 | Видяно: 691 | Категория: Политика


Бившият военен министър от кабинета "Орешарски” и настоящ депутат от БСП Ангел Найденов обяви, че ще се разграничи от позицията на съпартийците си и ще подкрепи проектите за закупуане на нови изтребители и патрулни кораби за Българската армия. По време на дискусията на двете предложения, които преди седмица правителството одобри, а днес парламентът трябва да гласува, той заяви, че ще подкрепи тези решения, а не позицията на парламентарната група, която представлява.
"Ще подкрепя решението на Министерски съвет, защото днес даваме зелена светлина за разговори по конкретизиране на параметрите на бъдещите договори, които трябва или не да бъдат одобрени от народните представители. От друга страна- това е едно закъсняло решение и разходите достигат до респектираща сума, която надхвърля 5 млрд.лв. В това отношение вашите предишни 4 г. управление са едно загубено време”, обърна се Найденов към ГЕРБ, предаде БГНЕС. Придобиването на нови бойни самолети и патрулните кораби са част от държавната политика в отбраната и сигурността, смята депутатът. При умело отиграване от страна на управляващите проектите могат да бъдат не само разход, но и инструмент за инвестиции и за технологични ползи, на стойност не по-малка от стойността на проектите, отбеляза още Найденов.


Коментари:
В ефир
ON AIR
ОБЯВИ
Прозорци и врати на народни цени. ФИРМА "ФИНЕСТРЕ" Телефон за контакти: 0877306969
Обяви от радио Berkk-m
Строителна борса “Полихрон”
Обяви от радио Berkk-m
Фирмата е създадена през 2000г. с предмет на дейност търговия на едро и дребно със строителни материали. Тя поддържа на склад асортиментно от над 4000 артикула. Фирмата работи с водещи европейски и световни фирми – лидери в областта на строителството.      “Полихрон” ЕООД е фирмата, отворена към съвременните алтернативни строителни материали и настоящ партньор на редица строителни фирми в града и региона.   Осигурен транспорт за закупените материали, включващ доставка до адрес и разтоварване с автокранове.
Адрес: гр. Монтана, ул. “Диана” 19 – околовръстен път след бензиностанция SHELL.
Работно време: делнични дни от 8:00ч до 17:30ч, Събота от 8:00ч до 15:00ч

 Телефони за контакт: 096 300660
   Факс: 096 301560

Имейл: polihron_montana@abv.bg
1