Берковица и Монтана - 102.7FM
ПРОГРАМА
слушай радио berkk-m онлайн
berkk-m PLAY
  • Berkk-m радио 102.7FM
  • Поздрави по радио БЕРКК-М
  • www.iskamdaqm.bg - Заведенията в България на едно място!
  • Берковица
  • Монтана
finestre.bg - всичко свързано с дограмата
Новини News
Москов си призна, че няма представа какви заплати взимат подчинените му

03 Юни 2016, 19:12 | Видяно: 802 | Категория: Политика


 Здравният министър Петър Москов няма представа какви заплати взимат служителите на министерството наздравеопазването. Той обаче щял да поиска информация заради съмненията за необосновано висока заработка.В коментар за медийни публикации, според които шефката на инспектората на ведомството Пенка Белева получила 10 000 лв. месечна заплата заради извънреден труд в рамките на 100 часа, Москов обяви, че не е наясно дали определени служители на здравното министерство взимат 3000 лв. или 4000 лв. месечно и по какви причини.
 
Москов бе категоричен, че ако има законово нарушение в случая, ще бъдат наложени санкции. Не бил обаче съгласен да се хвърлят непроверени обвинения върху неговите служители, тъй като в последните година и половина той ги бил "убил от бачкане".
 
Москов добави, че единствената заплата, която знаел, била неговата - 4100 лева месечно.
 
Бившият здравен министър в служебния кабинет "Близнашки" д-р Мирослав Ненков уточни, че заплатата му като министър е била в рамките на 3300 лева. Той припомни, че Кодексът на труда не позволява неограничено прилагане на извънреден труд.
 
Запитан възможно ли е заплата от 10 000 лв. да получи служител на здравното министерство, бившият здравен министър Мирослав Ненков отговори, че всичко е възможно.  

Коментари:
В ефир
ON AIR
ОБЯВИ
Прозорци и врати на народни цени. ФИРМА "ФИНЕСТРЕ" Телефон за контакти: 0877306969
Обяви от радио Berkk-m
Строителна борса “Полихрон”
Обяви от радио Berkk-m
Фирмата е създадена през 2000г. с предмет на дейност търговия на едро и дребно със строителни материали. Тя поддържа на склад асортиментно от над 4000 артикула. Фирмата работи с водещи европейски и световни фирми – лидери в областта на строителството.      “Полихрон” ЕООД е фирмата, отворена към съвременните алтернативни строителни материали и настоящ партньор на редица строителни фирми в града и региона.   Осигурен транспорт за закупените материали, включващ доставка до адрес и разтоварване с автокранове.
Адрес: гр. Монтана, ул. “Диана” 19 – околовръстен път след бензиностанция SHELL.
Работно време: делнични дни от 8:00ч до 17:30ч, Събота от 8:00ч до 15:00ч

 Телефони за контакт: 096 300660
   Факс: 096 301560

Имейл: polihron_montana@abv.bg
1