Берковица и Монтана - 102.7FM
ПРОГРАМА
слушай радио berkk-m онлайн
berkk-m PLAY
  • Berkk-m радио 102.7FM
  • Поздрави по радио БЕРКК-М
  • www.iskamdaqm.bg - Заведенията в България на едно място!
  • Берковица
  • Монтана
finestre.bg - всичко свързано с дограмата
Новини News
Остра декларация на РБ след цветята за Тодор Живков

02 Юни 2016, 12:51 | Видяно: 704 | Категория: Политика

Няма да позволим промяна на историческата истина и оскверняване паметта на жертвите. Това се казва в декларация на Реформаторския блок, прочетена в парламента. Поводът е поднасянето на цветя пред паметника на тоталитарния водач Тодор Живков от депутатите от ПГ на БСП в Правец на 30 май.

Борис Станимиров от РБ прочете декларацията с която напомни, че на 30 май се отбелязва годишнина от деня, в който Тодор Живков е изгонил десетки хиляди български турци. 

От Блока призоваха народните представители да не позволяват на "мрачните сенки от миналото да изплуват отново". 

Реформаторският блок ще защитава европейския избор на българския народ и ще продължава да работи за единството на нацията под върховенството на закона, който е справедлив и еднакъв за всички граждани навсякъде по света, се заявява още в декларацията.

Пред паметника на Живков на 30 май се събраха новият лидер на БСП Корнелия Нинова, депутатите Румен Гечев, Янаки Стоилов, Атанас Мерджанов, Дора Янкова и други, както се вижда от публикуваната снимка в сайта на партията.

Лидерът на ДСБ Радан Кънев иронично попита по този повод вчера защо БСП не са поканили пред паметника другите фенове на Живков: Борисов, Каракачанов, Бареков, Първанов.

"Какво чудно помирение на власт и "опозиция" бихте спретнали под взора на сатрапа, който три пъти фалира родината си и два пъти опита да я хариже на чужда държава...", написа в профила си във Фейсбук Радан Кънев.

Коментари:
В ефир
ON AIR
ОБЯВИ
Строителна борса “Полихрон”
Обяви от радио Berkk-m
Фирмата е създадена през 2000г. с предмет на дейност търговия на едро и дребно със строителни материали. Тя поддържа на склад асортиментно от над 4000 артикула. Фирмата работи с водещи европейски и световни фирми – лидери в областта на строителството.      “Полихрон” ЕООД е фирмата, отворена към съвременните алтернативни строителни материали и настоящ партньор на редица строителни фирми в града и региона.   Осигурен транспорт за закупените материали, включващ доставка до адрес и разтоварване с автокранове.
Адрес: гр. Монтана, ул. “Диана” 19 – околовръстен път след бензиностанция SHELL.
Работно време: делнични дни от 8:00ч до 17:30ч, Събота от 8:00ч до 15:00ч

 Телефони за контакт: 096 300660
   Факс: 096 301560

Имейл: polihron_montana@abv.bg
Прозорци и врати на народни цени. ФИРМА "ФИНЕСТРЕ" Телефон за контакти: 0877306969
Обяви от радио Berkk-m
1