Берковица и Монтана - 102.7FM
ПРОГРАМА
слушай радио berkk-m онлайн
berkk-m PLAY
  • Berkk-m радио 102.7FM
  • Поздрави по радио БЕРКК-М
  • www.iskamdaqm.bg - Заведенията в България на едно място!
  • Берковица
  • Монтана
finestre.bg - всичко свързано с дограмата
Новини News
ВАС ОТХВЪРЛИ ЖАЛБИ НА СТРОИТЕЛНИ ФИРМИ СРЕЩУ САНИРАНЕ НА ОБЩЕСТВЕНИ И ЖИЛИЩНИ СГРАДИ В ОБЩИНА БЕРКОВИЦА

14 Март 2018, 12:38 | Видяно: 363 | Категория: Регион


Върховен административен съд отхвърли окончателно жалби на фирми срещу санирането на обществени сгради: НЧ „Иван Вазов-1872“-Берковица, сграда ДГ „Звънче“ и сграда на общинска и държавна администрация, както и срещу санирането на : жилищна сграда, находяща се в гр. Берковица, бул. „Мрамор“ № 2, Блок „Бор1“, вх. А и вх. Б“ и жилищна сграда, находяща се в гр. Берковица, ул. „Александровска“ №27, бл.25 и бл. Ален мак 35“. Подадените жалби от фирмите срещу решение на Община Берковица за избор на изпълнители  за енергийна ефективност на обществени и  жилищни сгради по ОП „Региони в растеж“ забавиха реалното изпълнение на проектите с повече от 6 месеца. Решенията на ВАС изцяло препотвърждават решенията на КЗК, които са в полза на Общината.
ВАС отхвърли жалбите като неоснователни. Сега на Община Берковица предстои да сключи договори с фирмите изпълнители на енергийна ефективност на тези обществени и жилищни  сгради. В момента общината върви към одобряване на разрешение за строеж  на РУ „Полиция“-Берковица, където предстои да стартират дейностите по енергийна ефективност. Вървят и съгласувателните процедури за жилищните сгради, за които има сключени договори с фирми-изпълнители.  

Коментари:
В ефир
ON AIR
ОБЯВИ
Прозорци и врати на народни цени. ФИРМА "ФИНЕСТРЕ" Телефон за контакти: 0877306969
Обяви от радио Berkk-m
Строителна борса “Полихрон”
Обяви от радио Berkk-m
Фирмата е създадена през 2000г. с предмет на дейност търговия на едро и дребно със строителни материали. Тя поддържа на склад асортиментно от над 4000 артикула. Фирмата работи с водещи европейски и световни фирми – лидери в областта на строителството.      “Полихрон” ЕООД е фирмата, отворена към съвременните алтернативни строителни материали и настоящ партньор на редица строителни фирми в града и региона.   Осигурен транспорт за закупените материали, включващ доставка до адрес и разтоварване с автокранове.
Адрес: гр. Монтана, ул. “Диана” 19 – околовръстен път след бензиностанция SHELL.
Работно време: делнични дни от 8:00ч до 17:30ч, Събота от 8:00ч до 15:00ч

 Телефони за контакт: 096 300660
   Факс: 096 301560

Имейл: polihron_montana@abv.bg
1