Берковица и Монтана - 102.7FM
ПРОГРАМА
слушай радио berkk-m онлайн
berkk-m PLAY
  • Berkk-m радио 102.7FM
  • Поздрави по радио БЕРКК-М
  • www.iskamdaqm.bg - Заведенията в България на едно място!
  • Берковица
  • Монтана
finestre.bg - всичко свързано с дограмата
Новини News
Силен туристически сезон за община Вършец

14 Март 2018, 13:12 | Видяно: 530 | Категория: Регион

През миналата година над 50 000 души са посетили Вършец. Постепенно курортният град започва да си връща славата на желана туристическа дестинация.
“Вършец разполага с минерална вода с доказани качества, чист въздух, развита спортна инфраструктура и много паркове”, подчерта кметът на Вършец Иван Лазаров. "Има инвестиционен интерес за къща за гости и за малки семейни хотели. Около 5 или 6 проекта, които са на различен етап в момента на съгласуване и изпълнение, са постъпили като инвестиционни намерения в община Вършец. Надявам се, че ще продължи интересът и този тип туристическа услуга ще продължи да се развива", допълни той. 
През изминалата година беше открита една нова къща за гости, три заведения за хранене и развлечения и два обекта, предлагащи стаи за гости. Легловата база е била пълна на 100 % през месец август, когато Вършец отбелязва празника на града и минералната вода. В продължение на един месец гостите се наслаждаваха на богата музикална програма и се запознаха с местния бит и фолклор. За студентския празник, за Коледа и Нова година, местата в хотелите и къщите за гости във Вършец бяха резервирани и изчерпани още през лятото, уточняват от местния Туристически информационен център.

Коментари:
В ефир
ON AIR
ОБЯВИ
Прозорци и врати на народни цени. ФИРМА "ФИНЕСТРЕ" Телефон за контакти: 0877306969
Обяви от радио Berkk-m
Строителна борса “Полихрон”
Обяви от радио Berkk-m
Фирмата е създадена през 2000г. с предмет на дейност търговия на едро и дребно със строителни материали. Тя поддържа на склад асортиментно от над 4000 артикула. Фирмата работи с водещи европейски и световни фирми – лидери в областта на строителството.      “Полихрон” ЕООД е фирмата, отворена към съвременните алтернативни строителни материали и настоящ партньор на редица строителни фирми в града и региона.   Осигурен транспорт за закупените материали, включващ доставка до адрес и разтоварване с автокранове.
Адрес: гр. Монтана, ул. “Диана” 19 – околовръстен път след бензиностанция SHELL.
Работно време: делнични дни от 8:00ч до 17:30ч, Събота от 8:00ч до 15:00ч

 Телефони за контакт: 096 300660
   Факс: 096 301560

Имейл: polihron_montana@abv.bg
1